Vi använder cockies
För att förbättra användarupplevelsen på TROLLERISAKER.SE använder vi cookies.
×
TROLLERISAKER.SE
Outlet och Begagnad Trolleriutrustning
 x 

0
Kinesiska_Cylind_4ced534c0c4aa.jpg
Kinesiska_Cylind_4ced534c0c4aa.jpg
Kinesiska_Cylind_4ced534c0c4aa.jpg
Kinesiska_Cylind_4ced534c0c4aa.jpg

Kinesiska Cylindrarna

Base price with tax 1.850 kr
Sales price 900 kr
Discount -950 kr
Tax amount
Description

 

 

Tillverkare Harries Magic

Det här är en gammal klassiker – så tjusig och välgjord att du inte tror dina ögon.

Du visar två stora cylindrar fullständigt tomma. Den yttre cylindern är försedd med två stora hål och dekorerad i rött och silver – den inre "bara" silver. Det sätt du visar cylindrarna tomma på är detsamma som vid utförandet av Cylinderkabinettet – men med en STOR skillnad!

Innan du sätter tillbaka den inre "silver"cylindern i den större – över den STORA osynliga laddningen – sticker du ned armen i den stora cylindern och visar handen och fingrarna genom öppningarna fram, och visar på så sätt att den verkligen är TOM.

Den här helt övertygande visningen av en tom cylinder var inte möjlig med tidigare utföranden.

När du visar Harries Kinesiska Cylindrar finns det ingen anledning att misstänka någon dold laddning – vilket gör hela effekten än mer förbluffande.

Under tiden produktionen pågår kan allt, upprepade gånger visas tomt. Det här är så nära riktig magi som du kan komma, när du producerar ett hundratal sidendukar, blommor, duvor eller varför inte en kanin – ur tomma intet.

Nu till det bästa – utrymmet för produktionsmateriel och de två cylindrarna är så välgjorda att du kan utföra det hela med åskådarna bara någon meter ifrån.